Vintage parasol stylen, maar dan in huis!

image.jpeg

9 juli 2022

Haal de ultieme ibiza beachvibe in huis met de vintage parasols!

Om een unieke look in je interieur te creëren, kan het een tof idee zijn om een van de vintage parasols binnen in huis te zetten! Ja, in huis ja. Het kan het perfecte touch zijn voor je interieur en het is een eigenzinnig statement. Het kan gelijk de hele kamer opfleuren, de fantastische 70’s bloemenprint van de Foxy Flower is de perfecte tegenhanger voor het donkere leer van de stoel. De planten erbij maken het helemaal af. Toch nog een kleine knipoog naar de vrolijke 70’s en Flower Power in je interieur ;).


Als je niet van veel print houdt, kan je natuurlijk kiezen voor een een witte, meer neutrale parasol neer te zetten. De Shore Line parasol met streepjes en ecru kleur vult, in combinatie met de houten meubels, de ruimte prachtig maar zorgt toch voor een verrassend effect.


Wil je iets neutraals maar toch net iets anders, is de gehaakte parasol misschien de juiste keuze! De Bahama Mama komt perfect tot haar recht naast de eettafel en is de perfecte touch voor lange avonden tafelen. Style het af met rieten en houten details voor de complete ibizalook in huis.


Mocht je nou geïnspireerd zijn, klik dan hier om alle parasols te bekijken.

IMG_3806.jpgIMG_1926.jpg80fc8251-7037-42dc-8b6e-17d35a785c02 met logo.jpg

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.