Gratis verzending binnen Nederland

SUMMER’S LOADING…

A4CC4695-042E-45A6-A7B9-852A5C2D6A6B.jpeg

17 juli 2022

Verkoeling tijdens de eerste hittegolf van deze zomer

Eindelijk, de zomer is begonnen: de eerste hittegolf heeft zich aangediend. Nu is het natuurlijk niet altijd even makkelijk om hierbij je hoofd koel te houden, dus waar kan je het beste verkoeling zoeken en wat kan je het beste doen tegen de hitte? Wij hebben een paar goede tips voor je!


Het allerchillst is natuurlijk om lekker naar het strand te gaan. Voetjes in het zand, verkoelend drankje in je hand. Bij de beachclubs in Noordwijk (Branding Beachclub, Tulum Noordwijk en Strandclub Witsand) en Zandvoort (Ubuntu Beach, Hippie Fish en Kayuca) kan je ook lekker in de schaduw van onze parasols zitten. Neem een handdoek mee om lekker op te liggen en zo kom je de dag wel door!


Mocht je nou niet de mogelijkheid hebben om naar het strand te gaan, kan je zelf voor verkoeling zorgen door een parasol in je tuin, op je balkon of terras te plaatsen. Neem bijvoorbeeld de parasol met het vurige printje van de Tiger Ruby, to spice it up even more tijdens de zwoele zomerdagen!

Thuis kan je natuurlijk ook altijd een petje of bandana gebruiken om je hoofd cool te houden!

Je kan ook een groot kleed gebruiken als zonwering, ziet er gezellig uit maar multifunctioneel om de hitte buiten te houden.


De beste tip blijft natuurlijk om zo min mogelijk te doen die dagen: neem een lauwe douche of duik de zee in, drink veel water, smeer je goed in met zonnebrand en zoek de schaduw op onder de parasols. Maar bovenal, geniet van de ultieme zomerdagen en zwoele avonden!

c21c4364-b156-4c68-ad86-89efe1114ea0.jpgIMG_4097.JPG152-IMG_1684 met logo kopie.jpg

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontvang 10% welkomstkorting! Je word als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.