Gratis verzending binnen Nederland

Solar Wave parasol bij Hippie Fish Zandvoort

IMG_8735_jpg.jpg

21 augustus 2022

De zonnigste vintage parasol van de collectie!

Ja, als de zonnige dagen langzaam overgaan in regenachtige dagen en de dagen op een gegeven moment weer korter worden, wordt het toch tijd om zelf het zonnetje in huis te halen. De parasol met Solar Wave print is hier de perfecte parasol voor! De warmgele strepen geven een zebraprint effect, maar zorgen wat ons betreft juist voor een zonnige vibe.


De Solar Wave parasol staat op het terras bij Hippie Fish in Zandvoort. De parasol is het zonnetje in huis en is gezellig toevoeging op het interieur. De chille beachclub is een heerlijke plek om je dag door te brengen, neem op regenachtige dagen je laptop mee om een dagje daar te werken en neem op zonnige dagen je surfplank mee! Het beste van beide werelden, als je het ons zou vragen.


Mocht je nou geïnspireerd zijn door de zonnige Solar Wave parasol, klik dan hier om deze en de andere parasols te bekijken.

IMG_8819.jpg3df7025e-6c54-4fd4-8485-d1e802dd544f.jpg

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontvang 10% welkomstkorting! Je word als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.