Gratis verzending binnen Nederland

Shore Line parasol in de tuin van Marieke Reintjes

Shore Line vintage franje parasol draagtas in tuin van Marieke Reintjes

14 januari 2023

Ook in deze gezellige tuin heeft onze hardloper Shore Line een mooi plekje gekregen!

Een samenwerking met Marieke zat er al een hele tijd aan te komen. Met haar mooie interieur en goede smaak wisten we dat ze een top match zou zijn voor Yuna Merch en deze lente is het er eindelijk van gekomen. Marieke koos voor de Shore Line, een echte hardloper van een parasol en dat is begrijpelijk! Met zijn dunne streepjes op licht doek is deze parasol subtiel, elegant en speels tegelijkertijd en past daarom in elke tuin. De franjes die karakteristiek zijn aan al onze parasols echoën het relaxte gevoel wat hoort bij zomers luieren onder een parasol!

In de tuin van Marieke zorgt een combinatie van lichte kiezels, een groene heg en neutraal meubilair voor een stijlvolle, maar vooral ook sfeervolle oase om de zomer in door te brengen. Als je van licht en wit in huis houdt, check dan Marieke’s feed, via @mariekereintjes_, voor heel veel interieur en tuin inspiratie!

Klik hier om onze vintage parasols te bekijken.

Shore Line gestreepte parasol in de tuin inrichting van Marieke ReintjesZwart wit gestreepte parasol met franjes in de zomer gestyled door Marieke Reintjes

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontvang 10% welkomstkorting! Je word als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.