Gratis verzending binnen Nederland

Rocky Beach parasol in de tuin van Anouk

Rocky Beach gestipte franje parasol met cheetah print in tuin met maatwerk houten tuinmeubels

14 januari 2023

Hoe je een speelse, lichte parasol combineert met stoere houten tuinmeubels.

Anouk heeft een super stoere tuin met veel robuust houten afwerkingen, waarin ze onze Rocky Beach vintage parasol leuk heeft gestyled. Het resultaat is een mooi contrast tussen de lichte, speelse franje parasol en de sfeervolle houten items! De combinatie met olijfbomen maakt het plaatje helemaal af, omdat dit het vakantiegevoel in de tuin versterkt. Een Mediterraanse zomer creëer je op die manier in je eigen tuin.

Dat de tuin van Anouk mooi is, is geen verrassing als je weet dat zij met haar bedrijf Robuustmaatwerk.nl allerlei custom houten projecten levert. Dat zie je terug in haar eigen tuin. Ook op haar Instagram deelt ze veel inspiratie voor binnen en buiten, voor iedereen die een moderne, landelijke stijl helemaal ziet zitten!

Wil jij ook een heerlijke vakantiesfeer in je eigen achtertuin? Bekijk dan onze parasols hier.

Zwart-wit gestipte parasol met katoenen franjes en houten stok in tuin met maatwerk barnwood en olijfbomen.Houten, stoere tuinmeubels met vintage stijl parasol in een cheetah printje en groene styling in de tuin

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontvang 10% welkomstkorting! Je word als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.