Gratis verzending binnen Nederland

Pearly White parasol in de tuin van Elle Fotografie

Pearly White franje parasol in de Ibiza tuin van Elle Fotografie

14 januari 2023

Twee uitersten, zwart en wit, komen prachtig samen in deze tuin, als sereen geheel!

Danielle van der Reijden, beter bekend als Elle Fotografie op Instagram, heeft haar heerlijke tuin verrijkt met een mooie Yuna parasol. Ze ging voor de Pearly White wat niet verrassend is, want als je haar feed kent weet je dat ze gek is op veel licht en een elegant, knus interieur heeft. Grappig genoeg heeft ze naast de witte vlonder in de tuin, ook een geheel zwarte hoek. Danielle is namelijk niet vies van gewaagde en originele keuzes maken in haar interieur, wat zich vertaalt naar haar tuin! Ook hier komt de witte franje parasol, Pearly White, super mooi tot zijn recht!

Wij kunnen bijna niet kiezen waar we hem mooier vinden staan, maar we laten dat maar aan Danielle over. Zij heeft er immers bergen verstand van. Één ding is zeker; met zo’n tuin zouden we nooit meer weg te krijgen zijn! Lekkere hapjes, een goed boek en rust onder je mooie Yuna parasol - heerlijk! Vind je het leuk om meer van dit soort prachtige foto’s te zien en een kijkje te nemen in haar huis? Check dan zeker Danielles feed @ellefotografie of blog.

Klik hier om onze vintage parasols te bekijken.

Witte vintage franje parasol in de zwarte tuin van Elle FotografieWitte vintage franje parasol in de witte vlonder tuin van Elle FotografieYuna Merch vintage parasol stok logoYuna Merch witte franje parasol in de zomer

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.