Gratis verzending binnen Nederland

Parasol styling in Ibiza tuin in Noordwijk

Tiger Ruby franje parasol met teak houten loungeset, loungebank en vuurtafel in Ibiza strandstijl tuin

14 januari 2023

Meerdere Yuna parasols super mooi gestyled in dit huis!

In dit gave huis in Noordwijk zijn meerdere van onze nieuwe parasols te gek gestyled! Er is zelfs gegaan voor een unieke look door de parasols deels binnen te zetten! Super eigenzinnig en stijlvol als je het ons vraagt.

De Foxy Flower zie je gecombineerd met bruine leren stoelen die het nostalgie gehalte nog meer verhogen! Om als contrast te dienen voor de warme tinten van de parasol en meubels zijn er veel planten, groot en klein, gebruikt! Ook de Solar Wave is gestyled met grote planten, maar met meer ruimte eromheen om de parasol goed tot zijn recht te laten komen! Het subtiele geel en ecru van de parasol vormen een mooie tegenhang voor het robuuste houten plafond. Misschien wel het mooiste hoekje is toch wel de loungehoek waar de Tiger Ruby parasol naast een prachtig teakhouten loungeset staat, waarvan de zachte rode kussens een mooi effect vormen met het vurige karakter van de parasol. Over vuur gesproken, de vuurtafel, houten krukjes en lamp op een verrassende plek maken het plaatje helemaal af!

Wil jij ook deze te gekke zomerse Ibiza sfeer in jouw tuin of zelfs huis? Check dan onze collectie parasols, waar je nog meer gave ontwerpen kunt ontdekken en zelfs een macramé variant!

Ontdek hier meer!

Tiger Ruby franje parasol met teak houten loungeset, loungebank en vuurtafel in Ibiza strandstijl tuinFoxy Flower franje parasol vintage gestyled in tropische serre tuin in NoordwijkHippe styling van vintage parasol in Solar Wave zebra print

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.