Gratis verzending binnen Nederland

Onze favo beach hotspots: Zandvoort

Coral Red vintage parasol op het strand bij Ubuntu Beach in Zandvoort

14 januari 2023

Voor wie een dagje op het strand in Zandvoort wil vertoeven!

Hippiefish

Dé strandtent voor hippies om lekker in de zon te chillen of, als je het van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat wilt uithouden, onder een parasol! En dat zijn niet zomaar parasols, maar de enige echte Yuna vintage parasols! Als je onze parasols eens in het echt wilt bewonderen moet je dus zeker eens langsgaan.

Ubuntu Beach

Voor sfeer, uitzicht en lekkers kan je ook bij Ubuntu terecht. Van ontbijt tot avondeten en alles daartussenin - je zult niks tekort komen! De inrichting is zowel binnen als buiten geweldig en helemaal in Yuna Merch sferen, waar onze parasols natuurlijk niet kunnen ontbreken!

Kayuca Beach House

De jongste op deze lijst is Kayuca, maar met haar prachtige interieur en minstens even sfeervolle terras doet ze zeker niet onder voor de anderen. Ook daar zijn onze vintage parasols te vinden.

Klik hier voor al onze parasols.

Shore Line vintage parasol bij strandclub Kayuca Beach House op het strand in ZandvoortJungle Bay vintage parasol bij strandclub Hippie Fish op het strand in ZandvoortCoral Red vintage parasol bij strandclub Ubuntu Beach op het strand in ZandvoortStrandclub Kayuca Beach House op het strand in Zandvoort

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.