Gratis verzending binnen Nederland

Onze favo beach hotspots: Noordwijk

Coral Red vintage parasol op het strand bij Branding Beach in Noordwijk

14 januari 2023

There’s a place where happy people go and we're telling you about it!

Branding Beach

Muziek, olijfbomen, een pizzaoven… proef je de sfeer al? De Branding is echt een publieksfavoriet en wij begrijpen waarom. Wellicht ken je deze beach club ook onder de naam Winter Lodge, want in tegenstelling tot de meeste strandtenten gaat De Branding nooit dicht. Een echte tip is dus, want je kan het hele jaar rond langsgaan, dus ook in de winter om aan de openhaard op te warmen na het uitwaaien op het strand.

Tulum Tulum

Op een zonnige dag heb je niet heel veel verbeeldingskracht nodig om een vakantiegevoel te krijgen, maar dan een stuk dichterbij dan Mexico! Het strand staat vol met sfeervolle vintage parasols en rieten meubels waar je van de lekkerste verse sapjes en borrelhapjes van de kaart kunt genieten.

Witsand

Witsand en Tulum Tulum zijn buren. Hoe meer zielen hoe meer vreugd is hier zeker van toepassing! Iene-miene mutte… Het maakt totaal niet uit waar je op het terras neerploft in de verkoelende schaduw van onze Yuna parasols, want Witsand doet zeker niet onder voor Tulum Tulum! 

Klik hier voor al onze parasols.

Pearly White vintage parasol in de zomer bij strandclub Tulum Tulum in NoordwijkShore Line vintage parasol op het strand bij strandtent Witsand in Noordwijk

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.