Gratis verzending binnen Nederland

Kusten waar we van dromen: Spanje

Vintage franje parasol in de zomer aan de Spaanse kust met palmbomen

14 januari 2023

Dreaming away at the thought of the Spanish coast!

We verlangen naar de Spaanse kust met zijn zonnige stranden, zoete sangria en lange dagen. In het specifiek staan de volgende drie hotspots op onze bucketlist!

Playa Padre

Als je de foto’s moet geloven hangt bij deze strandtent in Marbella, Spanje een heerlijke sfeer, waarbij drankjes en mooie mensen niet mogen ontbreken. Het laidback, maar stijlvolle interieur zorgt voor een luxe vakantiegevoel waar wij geen nee tegen zeggen. De macramé parasols laten zachte zonnestralen doorschijnen naar het terras, maar zorgen voor heerlijke verkoeling.

Puro Beach

Uitzicht over de zee, terwijl je ligt op een bedje aan het zwembad wat op een rots gebouwd is. Hoeveel luxer kan het leven worden? Niet veel volgens on, maar die mooie witte vintage parasols met franje slagen er toch in om Puro Beach nog net even een tikkeltje mooier te maken! Van Puro Beach heb je meerdere vestigingen in Spanje, zoals Alicante en Barcelona. Dus… wil je wel rondreizen, maar niet inleveren op sfeer en luxe? Dan zit je hier goed!

Nosso

Wauw, wauw, wauw. Met je voetjes in het zand en een cocktail in je hand geniet je bij Nosso in Marbella van lekkere muziek, heerlijke hapjes en interieur inspiratie in overvloed. Hier kunnen wij wel een vakantie doorbrengen! Het terras loopt soepel over in het zand met strandbedjes vergezeld door macramé parasols waar je lekker van je diner kan nagenieten onder het genot van een digestiefje en een mooie zonsondergang.

Klik hier om al onze parasols te bekijken voor een Spaanse vakantiesfeer in je eigen tuin!

Macramé zomer parasols op het strand bij Nosso Beach in SpanjeWitte vintage franje parasols aan de zee bij Puro Beach in SpanjeMacramé parasol bij hippe strandtent Playa Padre in de zomer in Spanje

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.