Gratis verzending binnen Nederland

How to: vakantiegevoel in eigen tuin

Ibiza tuin inspiratie met franje parasol en bamboe loungeset als tuinmeubels bij Jet at Home

14 januari 2023

3 tips om je tuin in Ibiza sferen te krijgen!

  1. Werk met natuurlijke materialen en elementen

Kies voor een houten loungeset, terracotta potten en olijfbomen om een down-to-earth vibe te creëren. De ‘imperfecties’ die je gewend bent bij handgemaakte producten en natuurlijke materialen geven een laidback en easy-going gevoel wat perfect past bij de vakantiemodus.

  1. Start met een lichte basis en kies je gewenste afwerking

Kies lichte basiselementen in je tuin, die zonlicht reflecteren en het geheel een zomerse uitstraling geven. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan witte kiezels op de grond, licht gestucte wandjes en naturel teak houten tuinmeubels. Wil je een elegante Ibiza uitstraling? Trek dan de neutrale tinten door in accessoires als kussentjes of bijvoorbeeld onze Pearly White parasol. Of durf je juist wat meer kleur toe te voegen en daarmee de vrolijkheid warme landen na te bootsen? Kies dan juist voor een warmere parasol zoals onze Foxy Flower en gekleurde bloempotten.

  1. Combineer materialen

Door verschillende soorten materialen te gebruiken ontstaat er diepte en een ultiem luxe afwerking in je styling. Je tilt alles als het ware naar een hoger niveau door een linnen tafelkleed te complementeren met aardewerken kommetjes op tafel en glaswerk met reliëf. Op je loungestoelen kan je een throw blanket zoals die van Hippie Fish combineren met verschillende kussentjes, bijvoorbeeld geborduurd of van velvet. De katoenen franjes van onze vintage parasols kunnen hier ook aan bijdragen, samen met de houten stok, maar wil je next level zomerse schaduwen in je tuin? Ga dan voor de handgeknoopte Bahama Mama macramé parasol.

Wil jij ook aan de slag met het creëren van een heuse oase van ontspanning in je eigen tuin? Bekijk dan hier onze parasols en andere producten!

Lichte luxe parasol in de tuin van Elle Fotografie met naturel styling en tips voor tuinmeubelsMacramé parasol met rotan stoel en jute poef voor luxe styling ideeën en tips voor de tuin

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.