Gratis verzending binnen Nederland

Het hele jaar door een zomerparadijs in je eigen tuin

f668ede1-1f3d-44c4-971d-8febfed31377.jpg

28 augustus 2022

Hoe style je de vintage parasols om de winter door te komen?

Nu het einde van de zomer langzaam in zicht begint te komen en de herfst en winter weer voor de deur staat, moet je toch nieuwe manieren zoeken om van de gezelligheid van de parasols te genieten. Om je daar een handje mee te helpen, hebben we hier wat tips om van je tuin, balkon, terras of veranda een klein strandparadijs te maken!


Met de vintage parasols kan je, het hele jaar door, een zomergevoel creëren. Begin als eerste met het uitkiezen van een parasol, ga je voor de vintage parasol of spreekt de handgeknoopte Bahama Mama je meer aan? Als je voor de vintage parasol kiest, moet je nog een keuze maken wat betreft print: ga je voor de vurige Tiger Ruby, de Hippie Flower Power, zonnige Solar Wave of wil je juist een meer neutrale print zoals de Shore Line?


Nu het leuke gedeelte, de parasol stylen in de ruimte buiten: denk aan houten meubelen met gekleurde kussens om een statement te maken of juist neutrale kleuren als tegenhanger van een funky gekleurde parasol. Veel groene planten is ook een mooie toevoeging. Leer kan ook juist als een stoerdere tegenhanger met een gezellige franje parasol.


In de winter kan het een idee zijn om een heater of vuurkorfje buiten te neer te zetten en lampjes op te hangen, het zullen dan geen zomerse temperaturen zijn maar aan warmte en gezelligheid ontbreekt het niet!


Ben je nou ook geinspireerd, klik hier om alle parasols te bekijken.

ecce360e-9f49-4f85-9b77-eb159c084ebc.jpgIMG_9553.jpg

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.