Handgeknoopte macramé parasol bij Branding Beachclub Noordwijk

IMG_4757.JPG

14 augustus 2022

Waan je op een zonnig vakantieoord met de Bahama Mama macramé parasol bij Branding Beachclub in Noordwijk

Waan je op een tropisch strand met de parasol gemaakt van macramé. Met deze tropische temperaturen van de hittegolf is het plaatje al helemaal compleet. Het strand van Noordwijk en Zandvoort begint bijna op een zonnig ver vakantieoord te lijken.


Bij Branding Beachclub in Noordwijk staat de Macramé parasol op het terras. Deze parasol is een mooie aanvulling op de collectie, maar toch net anders dan de andere vintage parasols print in de collectie. De handgeknoopte parasol biedt schaduw, wat nodig is met deze temperaturen, maar laat nog wel het zonlicht door. Zoek deze dagen lekker de verkoeling bij de Branding op, bestel een ijskoud drankje en een lekkere snack. Als je even je ogen dicht doet, lijkt het echt net alsof op je op een tropische bestemming bent. Blijf vooral ook even hangen voor de prachtige sundown!


Deze handgeknoopte parasol is natuurlijk een super toffe toevoeging in je tuin of balkon/terras. Net even anders dan anders, maar toch excentriek en sierlijk. Ontdek Bahama Mama, en de andere parasols, hier!

IMG_0417.jpg114-IMG_4225.jpgIMG_4774.JPG

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.