Gratis verzending binnen Nederland

Genieten van de laatste zomerdagen in overvloed!

IMG_5920.JPG

8 september 2022

The Green Machine gestyled in de tuin van Sanny Verhoeven en Jorg Ruis


De gezellig gestipte parasol met franjes, the Green Machine, is een mooie toevoeging in je tuin of interieur. De prachtige groene kleur straalt rust uit maar zorgt toch voor wat speelsheid in de tuin zonder dat het overschreeuwt.


Hier zie je de Green Machine gestyled in de tuin van Sanny Verhoeven, ook wel bekend als Sanny Zoekt Geluk, en haar man Jorg Ruis. In combinatie met de bamboe loungestoelen en het bijpassende kleed wordt er een heerlijke sfeer met positieve vibes gecreëerd: genieten in overvloed van de laatste zonnestralen. Het is de perfecte plek om een momentje voor jezelf te hebben en, in de drukte en snelheid van het leven, tot jezelf te komen. Sanny kan je als geen ander helpen om weer meer rust te creëren door een prachtig meditatie pakket (link site), maar ook Jorg kan je helpen een gelukkiger leven te leiden.


Mocht je nou geïnspireerd zijn, klik dan hier om al onze parasols te bekijken en hier voor de instagrampagina van Sanny Zoekt Geluk!
IMG_5918.JPGIMG_5921.JPGIMG_5922.JPG

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontvang 10% welkomstkorting! Je word als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.