Gratis verzending binnen Nederland

Flowerpower bij Kayuca Zandvoort

IMG_7544.jpg

31 juli 2022

Tijd om de bloemetjes buiten te zetten!

Nu het eindelijk weer echt zomer is, is het weer tijd om alle bloemetjes buiten te zetten. De tuin staat in bloei, daarbij is de Flower Power parasol de perfecte toevoeging om in je tuin of op je balkon te zetten. De kleuren van de print zorgen samen voor een gezellig combinatie. De kleuren zijn subtiel maar maken toch een statement. Het is een eigenzinnige parasol, die toch een vleugje nostalgie met zich meebrengt. De


Bij de beachclub Kayuca in Zandvoort staat de Flower Power op het terras te pronken. De vrolijke print staat leuk bij het toffe interieur met houten details van de beachclub. Het creëert een dromerige, warme sfeer. Toch net even anders dan anders.

Het is een perfecte plek om te chillen tijdens zomerdagen, in de schaduw van de kleurrijke parasol. Trek je vintage outfit uit de kast, neem een box en chille handdoek mee en geniet van de zomerse vibes van de Flower Power.


Klik hier om deze en alle parasols te bekijken.

IMG_7521.jpgea3b2e61-a4bb-4dc1-997a-853ddff8803b.JPGIMG_7558.jpg

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontvang 10% welkomstkorting! Je word als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.