Gratis verzending binnen Nederland

Black vintage parasol in de tuin van Annemarie Kolenbrander

Black vintage parasols van Yuna Merch in Annemarie Kolenbranders tuin

14 januari 2023

Wow, wat een dreamy toevluchtsoord is de tuin van Annemarie Kolenbrander.

Een heus eigen bruggetje over het water en een hangend bed maken de tuin van Annemarie Kolenbrander jaloersmakend! De echte eye-catchers zijn echter toch wel de Yuna Black vintage parasols die ze heeft staan. Ja dat lees je goed, meervoud! Want toen Annemarie onze zwarte franje parasol tegenkwam na een lange zoektocht, dacht ze naar eigen zeggen gelijk “YES, die is het!” En ze heeft er geen half werk van gemaakt, want ze bestelde er gelijk twee.

Met een eigen interieur bedrijf, Optie A (@optie_a), kan het ook eigenlijk niet anders dan dat Annemarie de stoere, elegante franje parasols prachtig heeft gestyled. Dit deed ze bij een mooi gedekte tafel. In deze tuin zouden wij de zomer wel willen doorbrengen, lekker met een koel drankje in de hand in de schaduw van de mooie Yuna parasol. Leuk weetje; een bezoekje brengen is mogelijk, want Annemarie verhuurt haar huis en tuin als shoot locatie! Check de feed van @annemarie.kol voor huis en tuin inspiratie in warme tinten en aardse materialen! De mooie foto’s zijn gemaakt door Margriet Hoekstra van @margriethoekstra_photography.

Klik hier om onze vintage parasols te bekijken!

Yuna Merch zwarte franje parasols in de tuin van Annemarie KolenbranderBlack vintage parasols gestyled in tuinYuna Merch zwarte strand parasols in gestylde tuinBlack vintage parasols van Yuna Merch in Annemarie Kolenbranders groene tuin

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.