Bahama Mama macramé parasol gestyled door Kelly Interieur Design

Macramé parasol in de zonnige tuin van Kelly Interieur Design in de zomer

14 januari 2023

Zie hier hoe een interieur ontwerper onze macramé parasol heeft gestyled in haar tuin.

Inspirerend, kalm en krachtig. Dat is hoe Kelly haar eigen Interior Design Studio omschrijft. Als je op haar prachtige en inspirerende feed kijkt dan is dit ook zeker de vibe die je tegemoetkomt. Wij zijn dan ook vereerd dat ze onze Bahama Mama macramé parasol in haar eigen tuin heeft gestyled! De palmboom en houten krukjes maken het vakantiesfeertje helemaal af, want die aardse en tropische elementen versterken het laid-back gevoel van de handgeknoopte parasol.

Mocht je op zoek zijn naar meer interieur- en tuininspiratie, check dan zeker even de Instagram van Kelly @kellyinterieurdesign. Op haar site (www.kellyinterieurdesign.nl) kan je meer vinden over haar diensten en leren hoe je zelf deze sfeer thuis creëert!

Check hier onze Bahama Mama macramé parasol!

Kelly Interieur Design Studio tuin ontwerp met palmboom, teaken tuinmeubels en macramé parasolTuininspiratie met macramé hangmat, palmboom, jute tuinkussens en gestucte muur in vakantiesferenTuininspiratie met macramé hangmat, palmboom, jute tuinkussens en gestucte muur in vakantiesferen

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.