Gratis verzending binnen Nederland

4 perfecte manieren om je vintage parasol in te zetten

Pearly White parasol op het strand

14 januari 2023

Een vintage parasol! Prachtig, maar wat moet je ermee…?

Misschien denk je ‘zo’n parasol is leuk, maar wat moet ik ermee?’ Mocht dit het geval zijn, laat ons je dan eens meenemen door de vele toffe mogelijkheden die een vintage parasol biedt!

1. Strand

De parasols zijn inklapbaar en worden geleverd met een bijpassende draagtas! Makkelijk te vervoeren naar het strand dus, of je nou op de fiets gaat of met de auto! Steal the show op het strand, zonder de volgende dag als tomaatje rond te hoeven lopen.

2. Tuin

Heb je de luxe van een eigen tuin of balkon? Dan wil je daar natuurlijk wel van kunnen genieten! Als de praktische aankleding dan ook nog sfeer-verhogend werkt zijn wij al helemaal fan! Met een mooie vintage of macramé parasol waan je je helemaal in tropische sferen en hou je hoofd koel!

3. In huis

Hè? Lees je dat nou goed? Ja, in huis ja. Niet het meest voordehand-liggend misschien, maar juist daarom supertof! Wil jij je in je eigen huis op vakantie voelen? En dan het hele jaar rond? Zet dan één van onze mooie parasols in de kamer!

4. Op je bruiloft

Wie mooi wil trouwen doet dat bijvoorbeeld op het strand. Met een prachtige macramé parasol of Pearly White parasol maak je dit witte droomplaatje helemaal compleet! Als je meer van de kleurtjes bent, kun je ook voor onze Gypsy Sun parasol gaan. Voor ieder wat wils, maar welke je ook kiest, een feestje is gegarandeerd!

Klik hier om onze vintage parasols te bekijken!

Rocky Beach parasol op het strandPearly White parasol in tuinPearly White parasol binnenShore Line parasol bruiloft styling

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontvang 10% welkomstkorting! Je word als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.