Gratis verzending binnen Nederland

3 redenen om ouderwets een kaartje te sturen

Hippiefish kaarten

14 januari 2023

Well first of all, why not? Handgeschreven kaarten zijn vervangen door ‘appjes’ en DM’s. Zonde!

Handgeschreven kaarten waren vroeger de normaalste zaak, maar zijn in de huidige wereld vervangen voor vluchtige ‘appjes’ en DM’s. Zonde eigenlijk, want er is niks leukers dan een handgeschreven kaartje sturen!

1. Maak een ander blij!

Hoe vaak ontvang je zelf een handgeschreven kaartje in je brievenbus? Waarschijnlijk blijft het bij een enkeling met kerst of als je geluk hebt dat je er zomers ook nog eentje krijgt van je reislustige oma. Toch is het zo’n heerlijk gevoel om tussen de blauwe enveloppen en reclamefolders je naam, handgeschreven zowaar, op een envelop te zien. Gun iemand om wie je geeft dit geluksmomentje – stuur ze een handgeschreven kaartje!

2. Doet ook functie als kunst aan de muur!

Vaak blijft zo’n kaartje dan twee weken op een gangkastje rondslingeren en verdwijnt ‘ie vervolgens bij het oud papier. Nou mooi niet, als je zo’n mooie uitkiest als onze ansichtkaarten die door Ugla Studio met de hand zijn ontworpen met Oost-Indische inkt en vervolgens op luxe papier zijn gedrukt. Die zijn een feestje om te ontvangen en kunnen met trots ingelijst aan de muur! Of als je geen mooi handschrift hebt en toch al jaren geen postzegels meer in huis hebt, kun je ze natuurlijk ook gewoon meteen zelf aan de muur hangen, in plaats van op te sturen!

3. Betaalbare romantiek!

Hou mooie tradities in stand en ondersteun op een budget-proof manier een kleine lokale ondernemer. Al eeuwenlang worden kaartjes verzonden op verjaardagen, met kerst of andere memorabele gelegenheden en dat is natuurlijk niet zonder reden. Het is een betaalbare manier om een mooi gebaar te maken en het leven net wat leuker en speelser te maken. Voor extra impact stuur je een kaart dus ook gewoon ‘zomaar’.

Klik hier om onze ansichtkaarten set te bekijken!

Hippie_Fish_Ansichtkaart.jpgHippiefish kaartenset

Be the first to know!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en ontvang 10% welkomstkorting! Je word als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve acties en nieuwe items!

Wij gebruiken cookies voor advertenties en om onze site te analyseren. Bekijk hier onze cookieverklaring. Klik op akkoord om hiermee in te stemmen.